Időjárásjelentés

Frissítve: 2014.10.24. 14:20


A szombat estig várható időjárás a fővárosban és környékén:

Többnyire borult időre számíthatunk, estétől azonban lassan mindenütt megszűnik a csapadék és a légmozgás is mérséklődik. hajnalra néhol erősen párássá válhat a levegő. Hajnali hőmérséklet 5 fok körül alakul. Holnap napközben felszakadozik, csökken a felhőzet, több-kevesebb napsütés is várható. Csapadék már nem valószínű. A legmelegebb órákban 11 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Az elkövetkező 5 nap időjárása:

Vasárnaptól kezdve az ország legnagyobb részén már sok napsütésre számíthatunk, de a hét utolsó napján a délnyugati országrészben még több lesz a felhő, és arrafelé jelentéktelen csapadék is kialakulhat. A jövő hét elején már többnyire derült időre van kilátás, de az előző napok komoly csapadékát követően hajnalban és a reggeli órákban foltokban sűrű köd képződhet. A hőmérséklet csak kismértékben emelkedik, de a napsütésben a hőérzetünk kellemesebben alakul. Éjszakánként viszont még két méteres magasságban is több helyen fagyni fog, a talaj közelében pedig akár -5 fok is előfordulhat hajnalonként.

Készítette: Pátkai Zsolt
Készült: 2014. október 24.
Országos Meteorológiai Szolgálat> időjárás
> aréna Aréna podcasting Aréna videók 2014.10.26. 18:00
2014.10.26. 18:00
Blaskó Zsuzsa, a Népességtudományi Kutató Intézet tudományos főmunkatársa, és Melegh Attila, a Seemig projekt vezetője, migrációkutató
 
> Hallgassa meg az Aréna korábbi adásait
> Nézze meg az Aréna korábbi adásait
> 24 óra > 48 óra > 1 hét
BBC Front page
BBC News is editorially independent. Its appearance on this site should not be taken as an endorsement.

Add a Startlaphoz