Időjárásjelentés

Frissítve: 2015.03.01. 14:20


A hétfő estig várható időjárás a fővárosban és környékén:

Hétfő reggelig:
Többnyire erősen felhős lesz az ég, de ma napközben átmenetileg lehetnek naposabb órák is. Éjszaka kis valószínűséggel eső előfordulhat. A délnyugati szél helyenként megélénkül. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 3 fok körül alakul.
Hétfő estig:
Napközben túlnyomóan borult idő lesz, majd estétől felszakadozik, csökken a felhőzet. Délutántól eső, zápor valószínű. A délnyugati, majd az északnyugatira forduló szél megélénkül, időnként meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 fok körül alakul.

Az elkövetkező 5 nap időjárása:

Változékony idő várható a következő napokban, több hullámban ér el bennünket nedves, egyelőre még enyhe levegő. Hétfőn is inkább csak rövid időre süt ki a nap, és délutántól több helyen várható eső, zápor. Kedden napos idő valószínű, de sokfelé lesz erős, helyenként viharos az északnyugati, nyugati szél. Szerdán délutántól beborul az ég, és estétől újabb esőre számíthatunk. Csütörtökön borult idő várható, sokfelé csapadékkal, délkeleten, keleten esővel, másutt havas eső, havazás valószínű. Néhány fokkal visszaesik a hőmérséklet.

Készítette: Mesterházy András
Készült: 2015. március 1.
Országos Meteorológiai Szolgálat> időjárás
> aréna Aréna podcasting Aréna videók 2015.03.02. Hétfő, 18:00
2015.03.02. Hétfő, 18:00
Káel Csaba, a Művészetek Palotája vezérigazgatója
 
> Hallgassa meg az Aréna korábbi adásait
> Nézze meg az Aréna korábbi adásait
> 24 óra > 48 óra > 1 hét
BBC Front page
BBC News is editorially independent. Its appearance on this site should not be taken as an endorsement.

Add a Startlaphoz