eur:
393.29
usd:
367.88
bux:
66111.19
2024. április 24. szerda György
A portugál Cristiano Ronaldo a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának első fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 15-én.
Nyitókép: MTI/AP/Pool/Illyés Tibor

Drága üvegezés: négymilliárd dollárt zuhant a Coca-Cola Cristiano Ronaldo mozdulatára

A portugál a magyar meccs előtt fintorogva odébb tolta a kólásüvegeket, majd azt kérte: igyunk inkább vizet.

Több mint emlékezetes lett az a pillanat, amikor a magyar–portugál mérkőzés előtt Cristiano Ronaldo méla undorral az arcán arrébb tolta a bekészített Coca-Cola üvegeit, majd egy vízért nyúlt, és azt mondta: inkább abból iszik – írja a Hvg.hu.

Ronaldo az egészséges életmódra kívánta felhívni a figyelmet, de a pillanat a kólagyártó „bőrén” is megérződött: a cég részvényeinek ára mínusz 1,6 százalékkal 55,22 dollárra esett vissza, a Coca-Cola piaci értéke pedig 242 milliárd dollárról 238 milliárdra zuhant. Ez potom 4 milliárdos csökkenés az üvegcsék taszigálása miatt.

A Coca-Cola a 2020-as Európa-bajnokság hivatalos szponzora. Rövid közleményükben úgy reagáltak a jelenetre, hogy szerintük mindenkinek joga van azt inni, amit akar.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Gigantikus bejelentést tett a NATO egyik legerősebb országa, aztán jött a pofon

Gigantikus bejelentést tett a NATO egyik legerősebb országa, aztán jött a pofon

A Sky News védelem- és biztonságpolitikai szerkesztője elemzésében arról ír, hogy az Egyesült Királyság tegnap tett, védelmi kiadások növeléséről szóló bejelentése egyáltalán nincs kőbe vésve a konzervatívok várható bukása miatt, ami bizonytalanságot szül a megkopott brit haderőben. Deborah Haynes azt is kiemeli, hogy a belengetett emelés, bár üdvözlendő, csupán a 2000-es évek végi szintre hozná fel a hadügyi keret GDP-hez mért arányát.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×