eur:
394.28
usd:
370.41
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
A cseh Martin Sonka repül Edge 540 V3 típusú repülőgépével a Duna felett a Red Bull Air Race Master Class kategóriájának harmadik szabadedzésén Budapesten 2018. június 23-án.
Nyitókép: Szigetváry Zsolt

Megmozdulnak a Somogy megyeiek: kell-e nekik Air Race Zamárdiba?

Örülne, ha Somogyban rendeznék meg a Red Bull Air Race műrepülő versenyt? Ez a kérdés szerepel a megyei hírportál, a Sonline szavazásában. Röpködnek a válaszok!

A Sonline-on futó szavazás péntek délelőtt így állt:

Forrás: Sonline.hu
Forrás: Sonline.hu

A szavazók mintegy fele örül a rendezvénynek. A véleményt nyivánítók mintegy negyede szerint "nem hiányzik még egy tömegrendezvény Zamárdiban".

Elég sokan úgy vélekednek továbbá, hogy nekik mindegy.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×