eur:
391.96
usd:
365.79
bux:
67299.15
2024. április 29. hétfő Péter

Jean-Paul Belmondót kihallgatta a rendőrség

Egy feltételezett kölcsön ügyében kihallgatta a rendőrség Jean-Paul Belmondót; a legendás színész legújabb barátnőjének férje után nyomoz a belga rendőrség.

A nyomozáshoz közeli források szerint a színészt tanúként hallgatták ki lakásán egy olyan kölcsön ügyében, amelyet a 76 éves színész évtizedekkel fiatalabb barátnőjének, Barbara Gandolfini modellnek adott.

A belga rendőrség már hónapok óta figyeli Gandolfini férjének gyanús üzleti ügyeit. A férj - Frédéric Vanderwilt - több belgiumi szórakozóhely tulajdonosa, és van egy dubaji üditőital-forgalmazó cége is. Vállalkozásaiban felesége is benne van.

Belmondo ügyvédje megerősítette a kihallgatás tényét, de tagadta a hírek szerint 200 ezer eurós kölcsön létezését. Szerinte a színész csak ajándékokat adott néhanapján a hölgynek, de ezek értéke ésszerű keretek között maradt. A híresség semmifajta szemrehányást nem tesz az olasz származású modellnek, akivel hamarosan nyaralni indul - tette hozzá Michel Godest.

A veterán színész pár hónapja mutatkozik gyakran a 33 éves egykori Miss Belgium társaságában.

Címlapról ajánljuk

Robert Fico Kína felé fordul, mert az EU számára kimerült

A szlovák kormány szeretné szorosabbra fűzni a kapcsolatait Kínával. Marek Eštok szlovák külügyi államtitkár a múlt héten tért vissza néhány napos kínai látogatásáról, hamarosan pedig Robert Fico miniszterelnök is a kelet-ázsiai országba utazik.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×