eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Így közlekednek a BKV járatai az ünnepek alatt

Változik az ünnepek idején a BKV menetrendje. 20-án, szombaton a pénteki iskolaszüneti menetrend lesz érvényben, míg vasárnap munkaszüneti, 22-én az iskolaszüneti hétfő-csütörtöki, szentesete előtt egy nappal pedig ismét az iskolaszünetben érvényes pénteki menetrendnek megfelelően lehet majd utazni a BKV járatokkal.

A karácsonyi bevásárlása tekintettel 21-én vasárnap sűrűbben közlekednek a 4-es, a 6-os és az 50-es villamosok, emellett több vonalon csuklós buszok járnak majd.

December 24-én napközben a járatok a szombati napokon érvényes menetrend szerint közlekednek: az autóbuszok, villamosok és trolibuszok a belső végállomásokról jellemzően 16 óráig járnak, ezután az éjszakai járatokkal lehet utazni.

A metróállomásokról induló felszíni járatok megvárja az utolsó metrószerelvényt, amely 15:30-kor indul a Deák térről. Az utolsó HÉV-ek szintén 15.30 és 16.00 óra között indulnak a végállomásokról.

December 25-én és 26-án minden BKV-járat munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint közlekedik. December 27-én a szombati napokon, 28-án pedig ismét a munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint közlekednek a járatok.

A karácsony és szilveszter közötti munkanapokon (december 29-én, 30-án és 31-én) a járatok az iskolaszüneti napokon érvényes menetrend szerint, illetve néhány vonalon ritkábban közlekednek. Az 1A villamosok például ezeken a napokon nem járnak.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×