eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Helyszínelők egy kecskeméti vasúti átjáróban, ahol kettészakadt egy személygépkocsi, amikor összeütközött egy vonattal 2020. február 16-án. Az autó két utasa a helyszínen életét vesztette.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Eltiltották unokái temetésétől a nagyszülőt, aki a vonat elé hajtott a gyerekekkel

Az idős nő megúszta a balesetet a két kislánynak esélye sem volt.

Az Infostart is beszámolt a februári tragédiáról, mint kiderült, a nő nem sokkal korábban újíttatta meg a jogosítványát, de a fia szerint mindig megbízhatóan vezetett.

Vonattal ütközött személygépkocsi kettészakadt maradványai egy kecskeméti vasúti átkelőhelynél 2020. február 16-án. Az autó két utasa a helyszínen életét vesztette.
Vonattal ütközött személygépkocsi kettészakadt maradványai egy kecskeméti vasúti átkelőhelynél 2020. február 16-án. Az autó két utasa a helyszínen életét vesztette.

A baleset február 16-án vasárnap reggel történt Kecskeméten, a személykocsiban hárman utaztak, a 62 éves nő és unokái, egy 8 és egy 11 éves kislány. Ők olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen meghaltak.

Az elsődleges információk szerint az autós a piros jelzés ellenére hajtott a sínekre Kecskemét és Katonatelep között, ahol a kocsi a Budapestről Szegedre tartó InterCityvel ütközött. Az autó a felismerhetetlenségig összeroncsolódott.

A Ripost úgy értesült, hogy nem engedik a temetésre a nagymamát. A gyermekek anyja úgy érzi, egyre rosszabbul van kislányai hiányától, az apa pedig büntetésként éli meg, hogy neki kell a balesetben súlyosan megsérült anyját ápolnia. A tragédia okáról továbbra sem beszélnek.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×