eur:
394.62
usd:
369.81
bux:
65734.68
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Pixabay

Emeltek a riasztás szintjén, újabb zivatarok jönnek

Ma napközben és este több hullámban valószínű zivatarok kialakulása. Heves zivatarokra is számíthatunk, erre délután leginkább Nyugat-, Délnyugat-Dunántúlon lesz esély.

Késő délutántól emellett keleten, este délkeleten is kialakulhat intenzív zivatar, aztán az éjszaka második felében megszűnik a csapadék. Ma az említett jelenségeket viharos (60-90 km/h) vagy károkozó széllökés (> 90 km/h), jégeső (akár > 2-3 cm ) és esetleg felhőszakadás (> 30-40 mm) kísérheti - írta figyelmeztető előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Vasárnap a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között várható. Késő estére 18 és 25 fok közé hűl le a levegő.

Hétfőn hajnalban keleten, délkeleten a zivatarrendszer elvonulását ugyan zivatarok kísérik, azonban ezt követően a nap további részében veszélyes időjárási jelenség nem várható.

Címlapról ajánljuk

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, de az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András Magosz-főtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×