eur:
388.87
usd:
360.46
bux:
68076.06
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Ismét Shearertől várják a csodát Newcastle-ben

Alan Shearer lesz a Newcastle United labdarúgó-csapatának edzője egybehangzó brit sajtóértesülések szerint. A legendás csatártól azt várják, hogy tartsa bent az élvonalban az együttest.

A szezon végéig várhatóan Alan Shearer irányítja a Premier Leauge-ben a 18. helyen álló Newcastle csapatát - közölte a BBC és a Sky Sports is.

A 38 éves, korábbi válogatott támadó már a negyedik edző lehet a Szarkák kispadján ebben a szezonban: Kevin Keegant Joe Kinnear váltotta, majd őt szívoperációja idején Chris Hughton helyettesítette.

Alan Shearer Newcastle-ben született, majd játékosként 10 éven át szolgálta a klubot; 404 meccsen 206 gólt lőtt. Visszavonulása után kijelentette, hogy szívesen dolgozna menedzserként, de eddig rendre visszautasította a felkéréseket, mivel nem szimpatizált a Newcastle vezetőivel.

Az egykori legendás támadótól most azt várják, hogy a kispadról segítse a Newcastle-t, és tartsa bent az élvonalban az együttest. A csapat 2 pontra van a bentmaradást jelentő 17. helytől, de a hátralévő nyolc forduló során a Liverpoollal és a Chelsea-vel is megmérkőzik, így Shearer helyzete korántsem mondható könnyűnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×