eur:
392.51
usd:
366.12
bux:
66839.2
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Facebook/ Szabó Kimmel Tamás

Ismert név bukkant fel a NAV adóslistáján

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal napokban tette közzé a listát, melyen azok az emberek szerepelnek, akik 2022. december 31-ig tízmillió forintot meghaladó adótartozást halmoztak fel. Szabó Kimmel Tamás az egyéni vállalkozók szekciójában szerepel.

Szabó Kimmel Tamás felkerült a NAV adóslistájára, így innentől kezdve széles körben hozzáférhető lesz a tény, hogy köztartozása van. A színész a nyilvános céginformáció szerint jelenleg szünetelteti vállalkozói tevékenységét. Minden bizonnyal az adótartozásának tudható be, hogy a cégtár átlag feletti kockázatúként értékeli a vállalkozását – írja a Blikk.hu.

A színészt a legtöbben a Made in Hungaria című filmből és a TV2 sorozatából, a Mintaapákból ismerhetik, de sok mozifilmben és színházi produkcióban is láthatta a közönség. A TV2 sorozatából botrányos körülmények között távozott, a színésszel szemben a TV2 magatartásbeli problémákat emlegetett. Azóta a kevés darabban lehet látni: jelenleg csak Pintér Béla és Társulata, Marshal Fifty-Six című előadásában játszik.

Tran Dániel független jogi szakértő azt mondta,

ha valaki felkerül NAV adóslistájára, akkor az nagyon sok mindenben akadály lehet;

akár hitelfelvételnél vagy állami pályázatokban való indulásnál is. Rontja az illető hitelminősítését, aminek sokrétű negatív következménye lehet. "Nem számít, kiről van szó, közismert vagy magánemberről, bizonyos üzleti vagy köztisztviselési indulásában kizáró ok, ha köztartozása van" – fogalmazott az ügyvéd.

A NAV adóslistáján korábban Lang Györgyi és Gáspár Győző is felkerült, de állandó szereplője volt a tavaly májusban elhunyt Berki Krisztián is, továbbá szerepelt rajta Bíró Ica és Kozso is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×