eur:
394.05
usd:
369.37
bux:
65214.53
2024. április 19. péntek Emma
Korcsolyázók a mindennapos sportolás népszerűsítését célzó Budapest 2019 Európa Sportfővárosa programsorozat nyitórendezvényén a Városligeti Műjégpályán 2019. január 1-jén.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Nyit a Városligeti Műjégpálya

A belső terekben a maszkhasználat kötelező.

Pénteken 17 órakor megkezdődik a korcsolyaszezon Magyarország legnépszerűbb és leghangulatosabb télisport-helyszínén, a Városligeti Műjégpályán.

A létesítmény üzemeltetője, a Budapesti Sportszolgáltató Központ (BSK) közlése szerint, hogy felkészült személyzettel és kiváló minőségű eszközparkkal - benne 2000 pár kölcsönözhető korcsolyával - fogadja a látogatókat. A nagyközönség mellett a műjégpálya várja a legfiatalabb korosztályokat is - képzett oktatógárdával segítve az óvodai és iskoláscsoportokat -, továbbá központi helyszíne különféle sport- és vállalati rendezvényeknek, csapatépítéseknek.

A jegyeket - amelyeket évek óta változatlan áron vásárolhatnak meg a látogatók - a járványügyi szempontokat figyelembe véve érdemesebb online megvásárolni a Városligeti Műjégpálya internetes oldalán (www.mujegpalya.hu), de a helyi jegypénztárakban is van rá lehetőség. Első ütemben a 12 ezer négyzetméteres jégfelület kétharmada áll a sportolni és kikapcsolódni vágyók rendelkezésére; a Városligeti Műjégpálya belső tereiben a maszkhasználat kötelező.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×