eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Tízmillió forintos tisztítószer-adomány az árvízkárosultaknak

Több mint tízmillió forint értékben ajánlott fel tisztítószereket egy cég a rekordot döntő dunai árvíz miatt segítségre szoruló családoknak. Az adományt az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül juttatják el, így alapos felmérések után a legrászorultabbak kapják meg a tisztítószereket.

A Henkel Magyarország adományával az árvíz sújtotta Duna menti településeken élő közel 750 család jut tisztítószerekhez, mosogató- és mosószerekhez, öblítőkhöz, ablak- és padlótisztítókhoz, tisztálkodó készítményekhez, valamint páramentesítő készülékekhez.

A csomagok átadását az Ökumenikus Segélyszervezet hétfőn kezdi meg Dunabogdányban, Dunaszekcsőn és Szobon, majd a segélyprogram a felmérések alapján további településeken folytatódik, hogy az érintettek mielőbb felhasználhassák a tisztítószereket - olvasható a segélyszervezet közleményében.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×