eur:
391.78
usd:
365.35
bux:
67297.82
2024. április 29. hétfő Péter

Nem kértek Csernus doktorból a magyar pólóslányok

Semmi sem utalt arra az összeomlásra, amely a Kanada elleni világbajnoki negyeddöntő bekövetkezett - mondta Csernus Imre, a női vízilabda-válogatott mellett dolgozó ismert pszichológus. Az elvesztett meccs után beszédet mondott a csapatnak, majd felajánlotta segítségét, de senki sem vette igénybe. A részletek itt!

Címlapról ajánljuk
Mit üzennek a főpolgármester-jelöltek gyalogos-kerékpáros-járműves viszonylatban?
Körkép

Mit üzennek a főpolgármester-jelöltek gyalogos-kerékpáros-járműves viszonylatban?

Az elmúlt években számtalan konfliktus származott abból, hogy a gyalogosok, a futók és a kerékpárosok egymás testi épségét is veszélyeztetve közlekednek a főváros közútjain, parkjaiban vagy éppen a Margitszigeten. A lehetséges megoldási javaslatokról az InfoRádió kérdezte a főpolgármester-jelölteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Rég nem látott szinten az OTP

Rég nem látott szinten az OTP

Ázsiában kedvező hangulatban telt ma reggel a kereskedés, ezt követően pedig Európában is folytatódik az emelkedés. A magyar tőzsdén is jó a hangulat, az OTP vezetésével emelkedik a BUX. Gazdasági események szempontjából ma idehaza nem várható fontos közlés, a délutáni német inflációs adat azonban hozhat kilengéseket az európai tőzsdéken.  A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Ingyenes regisztráció itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×