eur:
392.76
usd:
366.18
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Ez volt az orosz hoki öngyilkossága

Húsz öngól született egy oroszországi bandy(jéglabda)-mérkőzésen , mivel a csapatok manipulálni akarták az alapszakasz végeredményét.

A Vodnyik Arhangelszk-Bajkal Energija Irkutszk bajnoki meccs 9-11-es vendégsikerrel zárult, s egyik találatot sem az ellenfél szerezte, mivel mindkét gárda el akart kerülni egy kellemetlenebb ellenfelet a rájátszásban. A hazaiaknál Oleg Pivovarov ütötte mind a 11 öngólt saját kapusának.

Az orosz sajtóban óriási felháborodást váltott ki a találkozó, melyet a Szport-Ekszpressz napilap kedden az orosz hoki öngyilkosságának nevezett, és örökös eltiltást követelt valamennyi érintett játékosnak.

A szövetség csak a meccs újrajátszását rendelte el. A Szport-Ekszpressz kitér rá, hogy a Borisz Szkrinnyik vezette szövetség évek óta botrányoktól hangos, melyek miatt a nézőszám is jelentősen visszaesett a bajnokságban.

A főként Oroszországban és Skandináviában elterjedt bandyt nagy méretű jégpályán játsszák, de nem koronggal, hanem labdával.

Címlapról ajánljuk
Videó a Hamász túszairól: valóság vagy propaganda?

Videó a Hamász túszairól: valóság vagy propaganda?

A Hamász által elrabolt izraeliek körülbelül fele már meghalt Gázában. Ezt állította egy izraeli-amerikai túsz, akinek videóját szerdán tette közzé a Hamász. A felvételt propagandának minősítették – mivel azt Izraelnek a Rafah gázai város ellen készülő támadása előtt adták ki.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Piacot veszít Kínában az Apple

Piacot veszít Kínában az Apple

Az Apple piaci részesedése csökken Kínában, ahol az erős hazai verseny, különösen a Huawei és az Honor előretörése, valamint az androidos készülékek innovációi - mint az AI és az összecsukható telefonok - növelik a kínai fogyasztók érdeklődését. Ezt Apple promóciói nem képesek ellensúlyozni - írta meg a Markwtwatch.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×