eur:
393.28
usd:
367.37
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Öt balesetben öten haltak meg a hétvégén

Az elmúlt 48 órában a rendőrök 109 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 5 balesetben 5 személy vesztette életét, 27 súlyos és 77 könnyű sérüléssel végződött.

A rendőrök összesen 388 személyt fogtak el, ebből 65 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján. Bűncselekmény elkövetésén 245 személyt értek tetten.

Az egyenruhások 742 személyt állítottak elő, köztük 214 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 138 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 288 esetben történt.

A határrendészeti eseményeket összesítve tiltott határátlépés miatt 89 főt fogtak el a rendőrök, 3 személlyel szemben közokirat-hamisítás és további 1 fővel szemben embercsempészés elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

Címlapról ajánljuk
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában
szakértők az Arénában

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.

Závecz: hat erő is EP-mandátumot szerezhet

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×