eur:
394.38
usd:
370.16
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Márki-Zay Péter (független) polgármester (b) és Lázár János, a térség fideszes országgyűlési képviselője kezet fog a hódmezővásárhelyi közgyűlés ülésén 2018. május 29-én.
Nyitókép: Kelemen Zoltán Gergely

Vitára hívta Lázár Jánost Márki-Zay Péter

Közösségi oldalán írt erről.

Az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltje képviselőjelölt is a hódmezővásárhelyi választókerületben, ahol Lázár Jánossal mérkőzik majd, ezért hívta vitára a volt minisztert.

Facebook-oldalán azt írta: "a demokrácia alapja a vita. Aki közfeladatra jelentkezik, attól alapvető tisztelet a választók felé. Arra kérem Lázár Jánost, hogy adja meg ezt a tiszteletet a választópolgároknak."

Az ellenzéki politikus vitára hívta Orbán Viktor miniszterelnököt is, ő azonban azt mondta: ő beoszttal nem vitázik - utalva arra, amit a Fidesz folyamatosan állít, hogy az ellenzéki összefogás tényleges vezetőke Gyurcsány Ferenc.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×