eur:
393
usd:
366.3
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
A szerb Novak Djokovic a német Alexander Zverev elleni játszma közben a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia teniszbajnoksága férfi egyesének elődöntőjében az Ariake Teniszparkban 2021. július 30-án. A 24 éves Zverev 1:6, 6:3, 6:1 arányban legyőzte a világelső Djokovicot.
Nyitókép: A szerb Novak Djokovic a német Alexander Zverev elleni játszma közben az Ariake Teniszparkban 2021. július 30-án. MTI/AP/Patrick Semansky

Djokovics (egyelőre) mégsem megy Ausztráliába

A szerb Blic Sport című napilap értesülése szerint a világelső Novak Djokovics mégsem lesz tagja hazája férfi teniszválogatottjának az egy hét múlva kezdődő ATP-kupán, Sydneyben.

A jövő szombattól január 9-ig tartó csapatverseny szervezői december 7-én közölték, hogy a 34 éves szerb játékos rajta van a nevezési listán, a napilap legfrissebb információja szerint ennek ellenére nem utazik el Sydneybe.

Szerbia az A csoportban Norvégiával, Chilével és Spanyolországgal találkozik az ATP-kupán.

Djokovics továbbra sem jelentette be, hogy címvédőként ott lesz-e a január 17-én rajtoló ausztrál nyílt bajnokság mezőnyében. Az év első Grand Slam-tornáján minden résztvevőtől elvárják, hogy be legyen oltva a koronavírus ellen, a világranglista-vezető azonban magánélete védelmére hivatkozva továbbra sem hozta nyilvánosságra, hogy megfelel-e ennek a követelménynek.

Craig Tiley, az Australian Open versenyigazgatója szerdán azt mondta, továbbra is bizonytalan a hússzoros Grand Slam-tornagyőztes Djokovics szereplése

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×