eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

A sztriptíz alapjait tanítanák a gyerekeknek

Szélesítené kínálatát egy észak-angliai fitneszoktató: 11 éves gyermekeket akar megtanítani arra, hogyan kell a rúd körül táncolni. Terve azonnal kiváltotta egy gyermekvédelmi szervezet felháborodását.

Laraine Riddell azt tanítaná meg a kisfiúknak és a kislányoknak, hogyan kell a rúdon fel- és lecsúszni. A 38 éves oktató szerint ennek semmilyen szexuális tartalma nincs, mindössze azért végeznék a gyerekek a gyakorlatot, mert az fejleszti az izomzatukat.

Mint mondta: a tornának semmi köze ahhoz, amit a sztriptíz-bárokban látni lehet.

Egy gyermekvédelmi szervezet vezetője azonnal tiltakozott a terv ellen. Szerinte ez a tánc azoknak való, akik ruháik levetésével keresik a kenyerüket.

"Biztos vagyok benne, hogy a mozdulatsor jót tesz az emberi a testnek, a sztriptíztáncosok is nagyon csinosak. Mindezt a gyermekek is végezhetik, csak a rudat kell kihagyniuk a programból" - mondta a gyermekvédelmi szervezet vezetője.

Címlapról ajánljuk
Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Internetes reklámok formájában és a közösségi oldalakon sokszor láthatnak a felhasználok olyan hirdetéseket, amelyek arról szólnak, hogy a különböző gyógygombákat, növényeket vagy gyümölcsöket nagy koncentrátumban tartalmazó étrend-kiegészítők alkalmasak a súlyos, akár daganatos betegségek gyógyítására, megelőzésére. De vajon mit hihetünk el ezekből és mit nem?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×