eur:
393.01
usd:
366.42
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Douchev-Janics Natasa: Én hibáztam

A szegedi kajak-kenu világbajnok válogató után magára vállalta Douchev-Janics Natasa az 500 páros döntőjében történteket. A Győr versenyzője Kovács Katalinnal (Honvéd) a legjobb idővel jutott be a fináléba, ott azonban 200 méternél gyakorlatilag megállt, holott addig jól állt az egység.

A Mexikóból 8 hónap után hazatért kajakozó vasárnap némiképp javítani tudott: 200 egyesben harmadik lett.

"Most nagyon értékelem ezt az érmet is, ez lesz a kedvencem. Szeretném magamra vállalni a tegnapi történetet, én hibáztam és ezzel nagyon megbántottam Katit. Szombaton még nem tudtam erről beszélni, mert szégyelltem magam, a miértekről nem nyilatkoznék, de ott abban a pillanatban nem volt benne az agyamban, hogy mit teszek. A versenyt követően Kati csak annyit mondott, koncentráljak az egyesre, ezért visszaléptünk a kétszáz párostól"- mondta Douchev-Janics Natasa a magyar szövetség honlapjának, a kajakkenusport.hu oldalnak.

A 200 egyest Kozák Danuta, a MOL-csapat tagja nyerte, ezzel visszavágott Kárász Annának (Szeged) a pénteki 500-as döntőért.

"Hogy érzek-e elégtételt a kétszázas győzelmem miatt? Csak egy kicsit, az ötszázat mindenképpen szeretném visszaszerezni. Kellett ez a kis pofon, mert a sikeres 2014-es idény után úgy tűnik, eltűnt belőlem a tűz. Ez a kétszázas pálya kellőképpen dühös volt ahhoz, hogy megnyerjem a versenyt. Jó volt a rajtom, és bár Anna elém tette a hajó orrát, vissza tudtam verni a támadását" - mondta az UTE kétszeres olimpiai aranyérmese.

Címlapról ajánljuk

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
A magyar államadósság fontos része, mégis alig tudunk róla valamit: mire jó a Diszkont Kincstárjegy?

A magyar államadósság fontos része, mégis alig tudunk róla valamit: mire jó a Diszkont Kincstárjegy?

Az elmúlt években újra emelkedett a Diszkont Kincstárjegyek (DKJ) aránya a magyar adósságfinanszírozáson belül, azt követően, hogy 2015-2021 között jelentősen visszaesett az állományuk. A Diszkont Kincstárjegy fontos likviditáskezelési eszköz, ezzel tudja ugyanis a finanszírozási igény rövidtávú ingadozását simítani az állam. 2024-ben fontos változások tapasztalhatók ezen a piacon, jelentősen csökkenhet a forgalomban lévő sorozatok száma és hamarosan elindulhat a csereaukciós rendszer.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×