eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Bocsánatot kért a Barcelona kapitánya a Veszprémtől

Victor Tomas, a Bajnokok Ligája-győztes Barcelona férfi kézilabdacsapatának csapatkapitánya elnézést kért, amiért a kölni döntő megnyerése után nem fogtak kezet az MKB-MVM Veszprém játékosaival.

A finálé utáni sajtótájékoztatón elmondta: a nagy ünneplésben elfelejtettek felállni az ilyenkor szokásos kézfogáshoz, és nagyon sajnálja a történteket.

Carlos Ortega, a veszprémiek vezetőedzője - aki játékosként hat BL-címet gyűjtött be a katalán csapat színeiben - kiemelte: a Barcelona jobb volt, és Nikola Karabaticot, akit a találkozó legértékesebb játékosának (MVP) választottak, nem tudták megállítani.

"A védekezésünk nem volt megfelelő, közülünk többen nem tudták kipihenni a Kiel elleni szombati győzelem fáradalmait. Ez volt a harmadik vereségünk a szezonban. Cél, hogy jövőre még jobbak legyünk" - mondta Ortega.

Kollegája, Xavi Pascual hangsúlyozta: nem könnyű eljutni a BL Final Fourba, és annak is a döntőjébe, így mindkét csapat nagy dicséretet érdemel. "Büszke vagyok a játékosaimra. Nagyszerűen játszottunk a hétvégén, különösen a döntőben."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×