eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

A Milan útját állta az Internek

A listavezető Inter 2-1-re kikapott a Milantól a San Siro Stadionban az olasz labdarúgó-bajnokság vasárnapi rangadóján. Mivel a Roma 3-0-ra győzött a Sampdoria pályáján, az Inter még nem ünnepelhet.

A Milan már az első félidőben jobban játszott, de Inzaghiék minden lehetőséget kihagytak. A második félidőben a lesipuskás csatár sokadik helyzetét gólra váltotta, nem sokkal később pedig Kaká is eredményes volt. A 76. percben Cruz szabadrúgásból szépített, de az Inter már nem tudott egyenlíteni.

A Roma úgy győzött három góllal a Sampdoria pályáján, hogy Doninak tíz (!) hazai kapuralövést kellett hárítania. A hajrában a szerencsés fővárosiak megrázták magukat, Panucci, Pizarro és Cicinho tíz perc alatt eldöntötte a meccset.

A Juventus 1-0-ra kikapott a Siena pályáján, míg a Fiorentina 2-1-re veszített a Cagliari vendégeként. A firenzei együttest megelőzte a Milan a 4. helyért zajló versenyfutásban.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×