eur:
395.77
usd:
372.02
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Telegram/Wagner Group

Prigozsin állítólagos súlyos rákbetegségéről kezdtek cikkezni

Egy lapértesülés szerint a Wagner csoport vezetőjének sokszor megmagyarázhatatlan indokú tetteit komolyan befolyásolhatta az, hogy Jevgenyij Prigozsin egy komoly betegségben szenved.

A bukott villám puccsot megszervező Wagner-vezér Jevgenyij Prigozsin nagyon komoly daganatos betegségen esett át, és egy olyan klinikán kezelték, amely egészen véletlenül Vlagyimir Putyin lányához, Marija Voroncovához kötődik – jelentette szerdán a Projekt nevű független orosz portál a Telegramon.

A Napi.hu által idézett híroldal szerint a Wagner-vezér pontosan meg nem nevezett közeli munkatársai azt állítják, hogy Jevgenyij Prigozsint titokban évek óta kezelték rákkal, aminek során komoly beavatkozásokon esett át.

A lap által idézett orosz források nem zárták ki annak lehetőségét, hogy egészségügyi problémái akár még komolyan befolyásolhatták is a Wagner-vezért az utóbbi időszak furcsa döntéseiben.

Prigozsin egészségére olyannyira vigyázott a környezete, hogy még egy gondosan felszerelt orvosi szobát is berendeztek a szentpétervári villájába. De emellett a lap tudni véli azt is, hogy Prigozsint azon a Sogaz luxusklinikán kezelhették, amely a hírek szerint részben Marija Voroncova, azaz Vlagyimir Putyin lányának a tulajdona. A lap úgy tudja, hogy a klinikán való kezelés ténye azáltal derült ki, hogy a zsoldos-vezér villájának átkutatásakor az orosz belügyi szervek a Sogaz klinika VIP betegeinek listája mellett egy olyan útlevelet is találtak, amelynek a hamis személyisége szerpelt a kórházi listán.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×