eur:
393.95
usd:
370.02
bux:
65502.26
2024. április 19. péntek Emma
Összeroncsolódott gépjármű az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalán, Monor térségében, ahol több baleset is történt 2021. december 16-án. A csúszós, jeges úton kettesével, hármasával ütköztek össze járművek. A balesetekben többen megsérültek, az egyikben egy ember meghalt, egy másikban pedig egy ember súlyosan sérült.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

14 autó karambolozott a jeges úton, halott is van

Lezárták az M4-es autóutat Monornál.

Több baleset is történt az M4-esen Budapest felé vezető oldalán, Monor térségében csütörtök délelőtt, többen meg is sérültek - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A csúszós, jeges úton kettesével, hármasával ütköztek össze járművek, a jelenlegi adatok szerint összesen tíz

- írták.

Későbbi közlés szerint öt különböző helyszínen összesen tizennégy jármű ütközött egymással.

Monor, 2021. december 16.
Összeütközött gépjárművek az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalán, Monor térségében, ahol több baleset is történt 2021. december 16-án. A csúszós, jeges úton kettesével, hármasával ütköztek össze járművek. A balesetekben többen megsérültek, az egyikben egy ember meghalt, egy másikban pedig egy ember súlyosan sérült.
MTI/Mihádák Zoltán
Összeütközött gépjárművek az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalán, Monor térségében, ahol több baleset is történt 2021. december 16-án. A csúszós, jeges úton kettesével, hármasával ütköztek össze járművek. A balesetekben többen megsérültek, az egyikben egy ember meghalt, egy másikban pedig egy ember súlyosan sérült. MTI/Mihádák Zoltán

Az egyik, a 35-ös kilométernél lévő balesetben egy ember súlyosan megsérült, egy másik, a 37-es kilométernél történt ütközés következtében egy 22 éves sofőr életét vesztette.

Monor, 2021. december 16.
Összeroncsolódott személyautó az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalán, Monor térségében, ahol több baleset is történt 2021. december 16-án. A csúszós, jeges úton kettesével, hármasával ütköztek össze járművek. A balesetekben többen megsérültek, az egyikben egy ember meghalt, egy másikban pedig egy ember súlyosan sérült.
MTI/Mihádák Zoltán
Összeroncsolódott személyautó az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalán, Monor térségében, ahol több baleset is történt 2021. december 16-án. A csúszós, jeges úton kettesével, hármasával ütköztek össze járművek. A balesetekben többen megsérültek, az egyikben egy ember meghalt, egy másikban pedig egy ember súlyosan sérült. MTI/Mihádák Zoltán

A jelenlegi adatok szerint a többi baleset anyagi kárral végződött.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Olyat tettek a demokraták Ukrajna érdekében, amire évtizedek óta nem volt példa

Olyat tettek a demokraták Ukrajna érdekében, amire évtizedek óta nem volt példa

A Kongresszus házszabályi bizottsága átengedte azt a négy részre bontott segélycsomagot, amely biztosítaná Ukrajna, Izrael és a csendes-óceáni régió amerikai szövetségeseinek támogatását. Mivel a tervezetet ellenzi a republikánusok trumpista szárnya, elsősorban az Ukrajnának juttatandó 61 milliárd dollár miatt, Mike Johnson házelnöknek a bizottság demokrata tagjaira volt szüksége, hogy a három radikális republikánus ne akadályozza meg annak túlélését. Hasonlóra évtizedek óta nem lehetett példa, ami jelzi, mekkora a széthúzás a republikánus képviselők között.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×