eur:
389.35
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Nyitókép: Pexels.com

Nem kockáztat a bíróság: fejszenyéllel ölt, hűvösben marad

A Tatabányai Járásbíróság a férfi letartóztatását meghosszabbította.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2021. március 12-én a délutáni órákban Tatabányán egy 1,3 méter hosszúságú fejszenyéllel a fején és testszerte ütötte a sértettet, akinek a bántalmazás következtében életveszélyes koponyasérülése keletkezett.

A férfi ezen túlmenően március 27-én az esti órákban egy másik sértettet bántalmazott, mert a sértett engedély nélkül elvitte a gépjárművét, amit összetört. A gyanúsított ököllel és fejszenyéllel hosszabb időn keresztül a fején, és testszerte ütötte a sértettet, akinek ennek következtében koponyaűri vérzéses sérülése keletkezett és a kórházba szállítást követően elhalálozott.

A férfit halált okozó testi sértés bűntettének, valamint életveszélyt okozó testi sértés bűntettének elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói.

A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészség indítványára 2021. március 30-án egy hónap időtartamra elrendelte a férfi letartóztatását.

A Komárom-Esztergom megyei Főügyészség tájékoztatása szerint az ügyészség indítványozta a férfi letartóztatásának további három hónappal történő meghosszabbítását tekintettel arra, hogy vele szemben továbbra is fennáll a veszélye annak, hogy szabadlábra kerülése esetén újabb, személy elleni erőszakkal, illetve felfegyverkezve elkövetett, szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követne el.

A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészi indítványnak helyt adott és annak megfelelően a férfi letartóztatását meghosszabbította.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 4. 16:40
×
×
×
×