eur:
393.83
usd:
365.5
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Britney-nek megint meggyűlt a baja a rendőrséggel

Ismét a rendőrséggel vitázik Britney Spears. Az énekesnőt most azzal vádolják, hogy érvényes jogosítvány nélkül vezetett, ráadásul belehajtott egy parkoló autóba, majd továbbment.

Az eset még augusztus 6-án történt Los Angelesben. Az összetört autó tulajdonosa három nappal később tett bejelentést a rendőrségen. Az énekesnőt ezen a héten értesítették a nyomozásról.
Ha a 25 éves énekesnőt bűnösnek találják, akár féléves börtönbüntetésre is ítélhetik, sőt, nem kevés pénzbüntetéssel kell szembenéznie.

Úgy tűnik rájár a rúd az énekesnőre mostanában. A rendőrség levelét ugyanis nem sokkal azután kapta meg, hogy a bíróság arra utasította: hetente kétszer jelenjen meg alkohol- és drogteszten, különben nem nevelheti a gyermekeit.

Britney és volt férje, Kevin Federline hetek óta csatázik két fiuk, Sean Preston és Jayden James felügyeleti jogán.

De nem csak a magánéletben érik csapások a sztárt. Bár legújabb lemezi novemberben jelenik meg, a menedzselését ellátó cég felbontotta vele a szerződést, ráadásul csúfosan sikerült legutóbbi fellépése, a nagy visszatérésnek szánt produkció is, amelyet az MTV díjkiosztó gáláján mutatott be.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×