eur:
392.31
usd:
365.62
bux:
0
2024. április 29. hétfő Péter
Tűzoltók dolgoznak egy családi ház előtt a XXIII. kerületi Maros utcában 2020. november 15-én. A házban szén-monoxid-mérgezés miatt lett rosszul egy család több tagja.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Szén-monoxid-mérgezés miatt került kórházba egy család

Szén-monoxid-mérgezés miatt lett rosszul egy család több tagja Budapest XXIII. kerületében vasárnap - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A mentők négy embert vittek kórházba.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a Maros utcai többszintes családi házban a fővárosi hivatásos tűzoltók az épület minden szintjén kimutatták a mérgező gáz jelenlétét, az ingatlan készülékeit a gázművek munkatársai vizsgálják.

Az Országos Mentőszolgálat azt közölte: a helyszínre riasztott mentők két gyermeket és két középkorú felnőttet mérgezéses tünetekkel, ellátást követően stabil állapotban vittek kórházba.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Jaksity György: A pénz romlott természete

Jaksity György: A pénz romlott természete

Húsz éve jelent meg A pénz természete című könyvem, majd egy évre rá a több mint kétszáz oldallal könnyített és egyben javított változata, A pénz könnyelmű természete. A könyv szerkesztése 2003-ban zárult, vagyis már tartalmazta az évezred fordulójának és az azt követő első néhány évnek a tapasztalatait, viszont a 2008-09-es nagy pénzügyi válsághoz vezető utat már nem jártam be. Az azóta eltelt nagyon mozgalmas két évtized tanulságai mindenképpen visszatekintésre csábítanak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×