eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
Kuttor Attila, a Mezőkövesd vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában játszott Debreceni VSC - Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2019. március 9-én. Debrecen - Mezőkövesd 1-0.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Edzőváltás az NB I-ben

Kuttor Attila távozik a Mezőkövesd éléről.

„Klubunk közös megegyezéssel szerződést bontott Kuttor Attila vezetőedzővel 2020. november 10-én. Utódjáról hamarosan intézkedünk, a további információkról értesítjük szurkolóinkat. Kuttor Attilának és stábjának ezúton is köszönjük a Mezőkövesd Zsóry FC-nél végzett tevékenységét, eredményeit, további pályafutásához sok sikert kívánunk!” – adta hírül a klub honlapja.

Kuttor Attila 2017 októberében került a borsodfi klub élére, vele érte el a a csapat történetének eddigi legnagyobb sikereit, 2020 tavaszán elődöntőbe jutott a Magyar Kupában és a negyedik helyen végzett a bajnokságban. A kövesdiekkel 97 bajnoki mérkőzésből 35-t megnyert.

A korábbi válogatott védő volt az NB I-es edző kar legrégebb óta hivatalban lévő edzője, immáron a Ferencvárost 2018. augusztus 22. óta irányító Szergej Rebrov a rekorder.

A mostani a második edzőváltás a 2020–2021-es idényben az OTP Bank Ligában, korábban Osztermájer Gábort Bognár György váltotta Pakson.

Kuttor utódjáról egyelőre nem születet döntés.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×