eur:
394.05
usd:
365.67
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
A Portugál Labdarúgó-szövetség által közreadott képen Cristiano Ronaldo, a portugál válogatott játékosa szobájának erkélyén, Oeirasban 2020. október 13-án, a válogatott edzése alatt. A szövetség bejelentette, hogy Cristiano Ronaldo megfertőződött az új koronavírussal, és bár tünetmentes, nem játszhat a Svédország elleni esti lisszaboni mérkőzésen a labdarúgó Nemzetek Ligájában.
Nyitókép: MTI/EPA/Portugál Labdarúgó-szövetség/Diogo Pinto

Senki sem érti, hogyan fertőződött meg Cristiano Ronaldo

A portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Fernando Santos nem érti, Cristiano Ronaldo hogyan fertőződhetett meg a koronavírussal.

A Juventus 35 éves sztárjáról kedden derült ki, hogy elkapta a betegséget, s ugyan jól van, nincsenek tünetei, kikerült a szerdai, svédek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre készülő csapat keretéből.

A szakember szerint a játékos biztosan nem a portugáliai edzőtáborban fertőződött meg.

"Hétfő óta itt teljesen el vagyunk zárva a külvilágtól. Csak a játékosok és a stábtagok jöttek be, senki más. Maga Ronaldo sem érti, hogyan történhetett ez"

- közölte Santos, hozzátéve, hogy minden biztonsági előírást szigorúan betartanak.

A keret többi labdarúgójának egytől egyig negatív lett a koronavírustesztje.

Ronaldo - akit elkülönítettek társaitól - múlt szerdán a spanyolok, vasárnap a világbajnok franciák ellen szerepelt.

A Juventus szombaton a Crotone otthonában lép pályára a Serie A-ban, majd jövő kedden a Dinamo Kijev stadionjában játszik a Bajnokok Ligájában; Ronaldo játéka mindkét meccsen kérdéses.

A BL-ben az FC Barcelona mellett a Ferencváros a tagja még a csoportnak.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×