eur:
392.83
usd:
367.84
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: police.hu

Verés és rablás egy budapesti villamoson - új szakaszba lép az ügy

Az újpesti nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki pár tízezer forintért megtámadott egy idős asszonyt. A feltételezett elkövető a rendőrségi felhívás hatására adta fel magát.

A nyomozás adatai szerint 2018. december 16-án kora délután Budapesten, a Lehel tér irányába közlekedő villamoson az akkor 37 éves budapesti B. Vilmos megtámadott egy idős asszonyt. A férfi többször megütötte áldozatát, akinek a nyakláncát akarta először megszerezni, de miután az idős nő a földre esett, az elkövető elvette a táskáját és elmenekült. A sértett a bántalmazás során olyan súlyos sérülést szenvedett, amely közvetett életveszélyes sérülésnek minősül.

A rendőrök a kamerafelvételek elemzését követően azonosították B. Vilmost és elfogatóparancsot adtak ki ellene. A kiadott körözés és a rendőrségi felhívás hatására a férfi 2018. december 29-én feladta magát a rendőrségen. Az újpesti nyomozók a férfit őrizetbe vették és rablás bűntett, valamint életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.​

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Felbolydult a teljes Közel-Kelet – Most szabadul csak el igazán a káosz?

Felbolydult a teljes Közel-Kelet – Most szabadul csak el igazán a káosz?

Irán szombaton támadást intézett Izrael területe ellen, amely új szintre emelte a két ország között dúló konfliktust. A rakétacsapás nem okozott jelentős károkat zsidó állam számára, viszont Jeruzsálemben már eldönthették, hogy nem hagyják megtorlás nélkül az eseményeket. Egy ilyen lépés viszont könnyen kiterjedt háborúvá fajulhat, amely egy csomó országot magával ránthat a Közel-Keleten. Elemzésünkben azt nézzük meg, hogy melyik fél pontosan ki(k)re számíthat egy elharapódzó háború esetén.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×