eur:
392.72
usd:
366.38
bux:
66745.44
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: police.hu

Rejtélyes postarablás Újrónafőn

Profi tolvajok dolgoztak a térfigyelő kamerákat semlegesítették, a bankautomatát szétvágták.

Sok újrónafői háztartásban szembesültek azzal hétfőn reggel, hogy nem működik a vezetékes telefon, az internet és a kábeltévé. A községháza épületében lévő postára ugyanis betörtek: több millió forintot vihettek el, rongáltak és több kábelt is elvágtak.

Az újrónafői községháza épületében működő postára még hétfőre virradóra ismeretlenek betörtek. Az épületbe hátulról törtek be, a zárakat felfeszítették – írja a Kisalföld.

A tettesek rendelkezhettek szakértelemmel, mert a hivatal melletti oszlopon több kábelt elvágtak (köztük az internethez, a kábeltelevízióhoz és a vezetékes telefonhoz tartozókat is), így a térfigyelő kamerák nem rögzítették a történteket. Szintén a hozzáértésükre utal, hogy a bankautomatát is tudták, hogyan kell felvágni. Abból több millió forintot vihettek el.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást rendelt el lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes(ek) ellen, de nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb tájékoztatást nem adott

A Magyar Posta sem árulta el, hogy pontosan mekkora kárt okoztak a tettesek és mennyi pénzt vittek el, mivel az ügyben rendőrségi nyomozás van folyamatban.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×