eur:
393.83
usd:
365.36
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Willi Orban, az RB Leipzig játékosa (j) csapattársával, Marcel Halstenberggel, miután gólt szerzett az 1899 Hoffenheim ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokság 2019. február 25-i mérkőzésén Lipcsében.
Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

Lesújtó hír érkezett Willi Orbánról

Az RB Leipzig Bundesliga-csapat kapitánya aligha lesz ott a magyar válogatott tavaszi, sorsdöntő összecsapásain, alább az ok.

Legkorábban áprilisban térhet vissza a pályára térdműtétje után Willi Orbán, az RB Leipzig magyar válogatott labdarúgója, vagyis biztosan nem játszhat az Európa-bajnoki pótselejtezőn.

A lipcseiek 27 éves csapatkapitánya október 30-án, a Wolfsburg ellen 6-1-re megnyert Német Kupa-mérkőzésen sérült meg. A hírek eleinte arról szóltak, hogy csak két hetet kell kihagynia, amikor azonban megműtötték, közölték, hogy várhatóan februárban térhet vissza.

A Bundesligában listavezető RB Leipzig hétfőn kezdte meg a téli felkészülést, és Julian Nagelsmann vezetőedző közölte, a középhátvéd legkorábban áprilisban csatlakozhat a csapathoz.

A magyar válogatott március 26-án játszik pótselejtezőt Bulgáriában, és ha nyer, öt nappal később Budapesten fogadja az Izland-Románia párharc győztesét az Eb-részvételért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×