eur:
393.01
usd:
366.31
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Lionel Messi, az FC Barcelona csatára, miután megszerezte csapata második gólját az Atlético Madrid ellen a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2019. április 6-i mérkőzésén a barcelonai Camp Nou Stadionban.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Alejandro García

Messi már készítheti a helyet vitrinjében

Sajtóértesülések szerint jövő hétfőn hatodszor nyeri el az Aranylabdát Lionel Messi, az FC Barcelona argentin futballistája.

A Mundo Deportivo című spanyol napilap kedden számolt be arról, hogy a 32 éves támadó - akárcsak a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) éves szavazásán - Virgil van Dijket, a Bajnokok Ligája-győztes Liverpool holland védőjét, és Cristiano Ronaldót, a Juventus ötszörös aranylabdás portugál csatárát előzte meg a voksoláson, amelyen 182 újságíró vett részt.

A lap azzal támasztja alá értesülését, hogy

a díj nyerteséről rendszeresen készül egy kisfilm, egy francia forgatócsoport pedig hétfőn a katalán fővárosba utazott azért, hogy interjút készítsen Messivel.

Az is árulkodó lehet, hogy a vb-ezüstérmes sztár Instagram-oldalán a legfrissebb bejegyzés egy videó, melyen az eddigi öt elnyert Aranylabdájáról beszél.

Messi az előző idényben a spanyol bajnokságban 36, a Bajnokok Ligájában pedig 12 góllal, továbbá összesen 18 gólpasszal segítette a Barcelonát, amellyel megnyerte a La Ligát, ugyanakkor a BL-ben az elődöntőben búcsúzott. A Copa Américán ugyancsak a legjobb négyig jutott az argentin válogatottal.

A France Football hétfőn a párizsi Chatelet Színházban rendezi a díjátadó gálát.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×