eur:
386.61
usd:
358.43
bux:
69187.94
2024. május 14. kedd Bonifác
Austin, 2012. november 15.Michael Schumacher, a Mercedes hétszeres világbajnok német versenyzője a Circuit of the Americas pályán, a Texas állambeli Austinban 2012. november 15-én. A Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Amerikai Nagydíját november 18-án rendezik. (MTI/EPA/Srdjan Suki)
Nyitókép: MTI/EPA/Srdjan Suki

Michael Schumacher ismét útra kel

A felesége, Corinna 50. születésnapját ünneplik Mallorcán.

Nemrég kiderült, hogy Michael Schumacher a család tavaly vásárolt 30 millió eurós mallorcai villájában töltötte az év végi ünnepeket, sőt január elején a szigeten ünnepelte 50. születésnapját. A környékbeliek többször látták a gyermekeit a tengerparton, sőt, volt aki a ház teraszán látta a hétszeres Forma-1-es világbajnokot is pihenni.

A német InTouch magazin szerint ismét utazni készül a család: március 3-án lesz az 50. születésnapja Corinna Schumachernek, és az ünnepség helyszíne ismét a mallorcai Andratx lesz. Ehhez újra szükség lesz arra a speciális betegszállító helikopterre, amely decemberben is Svájcból a spanyol szigetre vitte a 2013-as síbalesete óta a világtól elzártan lábadozó Schumachert.

Közben Jean Todt, a Ferrari korábbi csapatfőnöke a francia L'Equipe magazinnak Michael Schumacherrel ápolt barátságáról beszélt, de a pilótalegenda jelenlegi állapotáról ő sem, árult el részleteket. Mint mondta, a síbaleset óta még szorosabb lett a barátságuk, és úgy látja, a család és az orvosok is mindent megtesznek a gyógyulásáért.

A FIA elnöke arról is beszélt, hisz a pozitív fordulatban, hogy a barátja meggyógyulhat. "A remény mindig ott van, hogy a dolgok jobbá váljanak" - mondta Todt, aki azon kevesek közé tartozik, akik rendszeresen látogathatják Schumachert az otthonában.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: hosszú háborút jelez az orosz védelmi miniszter lecserélése

Kaiser Ferenc: hosszú háborút jelez az orosz védelmi miniszter lecserélése

Andrej Belouszov eddigi volt első miniszterelnök-helyettest javasolta az orosz védelmi tárca élére Vlagyimir Putyin elnök. Az InfoRádiónak nyilatkozó biztonság- és védelempolitikai szakértő szerint elfogyott a levegő Szergej Sojgu körül, az új miniszter személye pedig azt jelzi, hogy Oroszország hosszú háborúra készül.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.14. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Kockázatos játékban kezdett Macron, meginoghat a pénzügyi világ is

Kockázatos játékban kezdett Macron, meginoghat a pénzügyi világ is

Emmanuel Macron francia elnök jelezte, hogy nyitott az Európai Unión belüli határokon átnyúló banki fúziók és felvásárlások erősítésére. Attól sem zárkózik el, hogy egy nagy francia bankot egy uniós rivális felvásároljon. Macron elképzelése szerint a mélyebb pénzügyi integráció és a gazdasági növekedés ösztönzése révén az EU egységesebb és erősebb gazdasági erővé válhat, amely képes felvenni a versenyt Kínával és az Egyesült Államokkal. A francia elnök ezzel leporolta a tőkepiaci unió tervét, amely egyelőre nagyon megosztja a tagállamokat.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×