eur:
395.37
usd:
366.45
bux:
65564.22
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Az ezüstérmes Érd csapata a Magyar Kupa döntőjében játszott Győri Audi ETO KC - Érd HC mérkőzés után a Papp László Budapest Sportarénában 2018. április 1-jén. A Győri 13. alkalommal nyerte meg a Magyar Kupát, miután 27-23-ra legyőzte az Érd HC csapatát.
Nyitókép: Czagány Balázs

Váratlanul kemény választ kapott az érdi polgármester

Az érdi kézilabdaklub nem, de Szabó Edina vezetőedző reagált a város polgármesterének kritikáira.

Új fejezet kezdődik az érdi női kézilabdaklub életében - jelentette ki T. Mészáros András polgármester, aki a Ferencvárostól elszenvedett súlyos vereség után fakadt ki: szerinte tarthatatlan állapotok vannak a csapatnál. Az egyébként a klubot társadalmi elnökként jegyző városvezető kijelentéseire az egyesület vezetői nem reagáltak, de Szabó Edina vezetőedző a Kisvárda ellen 31-25-re megnyert szerdai bajnoki után hosszasan beszélt az FTC elleni meccsről és a támadásokról.

Visszautasította azt a vádat, hogy nem küzdöttek a Fradi ellen, ezért is gratulált a játékosainak a mérkőzés után. A rengeteg sérült miatt fiatalokat is pályára kellett küldenie, és az ő erejükből most ennyire futotta.

"A fiatalok lehetőséget kaptak, és küzdöttek. Hol az a baj, hogy nem játszanak, hol az, hogy játszanak. Nem igaz, hogy feladtuk a mérkőzést, úgy játszottunk, ahogy tudtunk" - mondta a hétvégi kudarcról, majd felolvasott néhány mondatot.

„Az egyik kínai mondás szerint jöhet jó és jöhet rossz, ha egy szívvel, egy hajóban evezünk.

Ez nekem fontos, miként csapatunknak is fontos a város és az emberek. Nem gondoljuk, hogy mi vagyunk a legjobbak. Tiszteljük az ellenfeleinket, és mindennap alázattal, keményen dolgozunk a céljainkért. Új ötleteket keresünk, hogy gazdagítsuk városunk életét, és minden erőnkkel szeretnénk viszonozni a támogatást" - mondta Szabó Edina, ls jelezte, szeretik csapatukat Érden és az országban, a munkájukat külföldön is elismerik, példaként említette, hogy a nyáron Érdre jön a teljes amerikai válogatott.

"Büszkék vagyunk az eredményeinkre és az emberek szeretetére. Fontos ez az út és a céljaink. Állhatatos ember vagyok, naponta igyekszem megújulni, és ismerem a gyengéimet. A belső erőm, az erőnk és a nyugalmunk a szívünkből jön, és nem az egónkból” - mondta érzelmes beszéde végén a szakvezető, aki nyolc éve irányítja az érdi csapatot, és tavaly éppen a mostani kritikus, T. Mészáros András polgármester adta át neki a város díszpolgára címet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×