eur:
392.74
usd:
365.94
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

A címvédő Honvéd otthonában kapott ki az Újpest

A címvédő Budapest Honvéd hazai pályán 2-1-re legyőzte az Újpestet szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójában.

A kispestiek immáron 15 mérkőzés óta veretlenek otthon, s vezetik a tabellát.

OTP Bank Liga, 5. forduló:

Budapest Honvéd-Újpest FC 2-1 (0-1)

-----------------------------------

Bozsik Stadion, 3478 néző, v.: Farkas Á.

gólszerzők: Lanzafame (73.), Kamber (82.), illetve Zsótér (8.)

sárga lap: Kamber (55.), Baráth (93.)

Honvéd:

-------

Gróf - Laczkó (Kabangu, 65.), Deák (Danilo, a szünetben), Lovric (Bobál D., 65.), Baráth, Latifu - Nagy G., Kamber, Herjeczki - Eppel, Lanzafame

Újpest:

-------

Pajovic - Mohl, Litauszki, Bojovic, Pauljevic - Windecker, Sankovic, Zsótér (Simon K., 74.), Nagy D., Obinna - Novothny (Tischler, 74.)

Korán vezetést szerzett az Újpest Zsótér révén, sőt az előző szezonban még a kispestieket erősítő futballista könnyedén tovább növelhette volna az előnyt, de nyolc méterről gyakorlatilag az üres kapu mellé passzolt. A folytatásban feljött a Honvéd, de Baráth révén csak kapufáig jutott.

A fordulást követően a hazaiak kerültek fölénybe, és több helyzetet is kialakítottak, végül a továbbra is kiváló formában futballozó Lanzafame egyenlített, majd a csapatkapitány Kamber egy pontrúgás után talált be. A hajrában a lila-fehérek óriási rohamot indítottak az egyenlítésért, de elképesztő helyzetek maradtak ki, mindhárom pont Kispesten maradt.

Címlapról ajánljuk
Videó a Hamász túszairól: valóság vagy propaganda?

Videó a Hamász túszairól: valóság vagy propaganda?

A Hamász által elrabolt izraeliek körülbelül fele már meghalt Gázában. Ezt állította egy izraeli-amerikai túsz, akinek videóját szerdán tette közzé a Hamász. A felvételt propagandának minősítették – mivel azt Izraelnek a Rafah gázai város ellen készülő támadása előtt adták ki.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Megcsapták az amerikai tőzsdéket, de már oldódik a hangulat

Megcsapták az amerikai tőzsdéket, de már oldódik a hangulat

Lefordultak az irányadó európai tőzsdék a mai amerikai GDP-adatok és munkanélküliségi statisztikák közlését követően. A makoradatok mellett a vállalati gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten az amerikai technológiai óriásokon van a hangsúly, amelyek közül a Meta csalódást okozott tegnap esti gyorsjelentésével. Itthon nagyban zajlanak az éves rendes közgyűlések, ma a Richter és a Mol tartja közgyűlését. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×