eur:
392.08
usd:
365.5
bux:
67039.3
2024. április 29. hétfő Péter

Közigazgatási és belső honvédségi vizsgálat is folyik a tűzszerésztragédia okainak tisztázására

Közigazgatási és belső honvédségi vizsgálat is folyik a tegnapi tűzszerésztragédia okainak tisztázására – közölte a Magyar Honvédség összhaderőnemi parancsnoka.

Huszár János Székesfehérváron elmondta: a négy katona egy szovjet bomba megsemmisítésekor vesztette életét. Emlékeztetett arra, hogy tavaly óta tart a Hortobágyi Nemzeti Park területén lévő egykori bombázó lőtér mentesítése. Hozzátette: a területen talált nagy mennyiségű robbanótest miatt a május végi befejezési határidőt szeptemberre kellett módosítani. A vezérőrnagy hangsúlyozta: a tűzszerészek a legnagyobb felkészültséggel végzik munkájukat. Simicskó István honvédelmi miniszter hősi halottá nyilvánította az elhunyt négy tűzszerészt, és bejelentette: a tárca minden lehetséges módon segíti a hozzátartozókat. Benkő Tibor vezérkari főnök közölte: a 250 kilogrammos repeszbombából korábban eltávolították a gyújtószerkezetet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Jaksity György: A pénz romlott természete

Jaksity György: A pénz romlott természete

Húsz éve jelent meg A pénz természete című könyvem, majd egy évre rá a több mint kétszáz oldallal könnyített és egyben javított változata, A pénz könnyelmű természete. A könyv szerkesztése 2003-ban zárult, vagyis már tartalmazta az évezred fordulójának és az azt követő első néhány évnek a tapasztalatait, viszont a 2008-09-es nagy pénzügyi válsághoz vezető utat már nem jártam be. Az azóta eltelt nagyon mozgalmas két évtized tanulságai mindenképpen visszatekintésre csábítanak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×