eur:
390.87
usd:
365.26
bux:
68170.59
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Lakókocsiban él a lottómilliomos

Egy brit éttermi dolgozó 1,7 millió fontot, vagyis több mint 660 millió forintot nyert a lottón. Ám egy hatalmas hivalkodó ház helyett inkább egy méretes lakókocsit vett, és párjával kiköltözött abba a kempingbe, ahol gyerekkorában a nyarakat töltötte.

"Boldogabb vagyok itt, mintha bárhol máshol lennék" - mondja Trish Emson, akinek a nyeremény után a legnagyobb kiadást két autó - egy Peugeot kabrió és egy kisbusz - jelentette. Na meg persze a luxus lakókocsi, amelyért 47 ezer fontot, azaz csaknem 18,5 millió forintot költött.

A 10 méter hosszú lakóautóban tágas nappali található, ultramodern konyha és nagy hálószoba, óriási ággyal és pezsgőfürdővel.

Megtartották azonban a kempingtől nem messze található három szobás házukat is, ahol a hét első felét töltik. A szerencsés hölgy élettársa ugyanis nem adta fel munkáját.

Címlapról ajánljuk
Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Hebart Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×