eur:
391.64
usd:
366.03
bux:
67638.5
2024. április 29. hétfő Péter

Porosenko: Ukrajna soha nem fogja elismerni a Krím megszállását

Petro Porosenko, aki az exit poll felmérések szerint megnyerte az ukrajnai elnökválasztást, kijelentette: Ukrajna soha nem fogja elismerni a Krím függetlenségéről rendezett népszavazást és a félsziget orosz megszállását.

Az orosz-ukrán viszonnyal kapcsolatban Porosenko közölte: Ukrajna szuverenitása és területi egysége számára kiemelt fontosságú.

A hívei körében ünneplő csokoládégyáros politikus arról is beszélt, hogy az ukrajnai parlamenti választásokat ebben az évben meg kell tartani.

Az ukrajnai főállamügyészség szerint az volt az eddigi legdemokratikusabb választás Ukrajna történetében.

Címlapról ajánljuk
Ókovács Szilveszter a bérmegállapodásról: a gúzsba kötöttség ellenére maradt mozgásterünk

Ókovács Szilveszter a bérmegállapodásról: a gúzsba kötöttség ellenére maradt mozgásterünk

A bérproblémák jelentős szerepet játszottak abban, hogy végül milyen szerződéstervezet került a felek elé – mondta az InfoRádióban az Operaház működését szabályozó új kollektív szerződésről a főigazgató. Hozzátette: ha nem jött volna létre a megállapodás, nem kizárt az sem, hogy elhúzódhatott volna a dolgozók sztrájkja, mostantól viszont az a céljuk, hogy megállítsák az elvándorlást az intézményből.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Rég nem látott szinten az OTP, kilőtt a Tesla!

Rég nem látott szinten az OTP, kilőtt a Tesla!

Ázsiában kedvező hangulatban telt ma reggel a kereskedés, ezt követően pedig Európában és Amerikában is folytatódik az emelkedés. A magyar tőzsdén is jó a hangulat, a Magyar Telekom vezeti az emelkedést, de erősen teljesít az OTP is: a bank részvényei több mint két éves csúcsra emelkedtek hétfőn. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Ingyenes regisztráció itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 29. 14:36
×
×
×
×